Lefelé görgetve minden fontos információ megtalálható a paintball játékról. 

Használd a naptárunkat a megfelelő szabad időpont kiválasztásához, és foglald le telefonon, vagy e-mailen!
Egy adott napra vagy órára pontosan az érvényes foglalásokat jelöljük a naptárban.

Ha egy időpontra bejegyzésre került már egy foglalás egy játékfajtával (paintball/airsoft/lézerharc) akkor arra az időpontra, olyan a játékra nem tudunk több jelentkezést fogadni, de másikkal igen. Például: ha paintballra lefoglalnak egy pályát, akkor egy másik pályánkra lehet még jelentkezni lézerharcra vagy airsoftra akár ugyanarra az időpontra is.

Érdemes elolvasni a foglalások leírását, lényeges információt tartalmazhatnak.

BEMUTATKOZÁS

Vendégeinket kulturált, stílusos pihenőhelységgel várjuk, ami Szennában fűthető is.

A pálya- és felszerelésbérlés az eligazítást, és beöltözést követően 4 óra időtartamra szól. Az idő aktív kitöltéséről a játékmester gondoskodik, aki nem hagyja magára a csapatokat, hanem folyamatosan figyelemmel kíséri a fordulók menetét, tippeket ad az újabb játékmódokra, amik közül a résztvevők választhatnak.

Igazi harci élményt és izgalmakat ígérnek a pályáink.

A szennai pályák építésekor a valóságos háborús állásokat és a paintball pályák egyes sajátosságait ötvöztük. Bunkerekben, lőtoronyban, földalatti folyosókban, lesállásokban, lövészárkokban, faházakban, fás-bokros területen folyik a küzdelem. A hidegtől sem kell tartani, mert a fűthető pihenő kellemes hőmérsékletet biztosít a fáradt harcosoknak.

Több pályán k van, így minden játékos kiválaszthatja a hozzá illő terepet, vagy akár mindegyiket a változatos szórakozás kedvéért. Építésükkor precízen ügyeltünk arra, hogy a fedezékek, lőállások összképe már első ránézésre is egy gyakorlótérre, csatatérre emlékeztessék a játékosokat. Igazi harci élményben és izgalmakban lehet részük a játékosoknak. A pályák leírásai a lejjebb olvashatóak.

A paintball egy olyan csapatjáték, amiben akkor is összekovácsolódnak a csapattársak, ha a játék előtt még nem is ismerték egymást.

Cégek számára a játékkiváló a csapatépítés céljából. A munkatársak együtt dolgozhatnak ki stratégiákat, együtt vívhatják meg a csatákat, így sokkal szorosabb, közvetlenebb kapcsolat alakulhat ki közöttük. A közös élmény összekovácsolja a csapatokat.

Osztálykirándulás helyszíne is lehet a pálya, hiszen egész nap folyhatnak a harcok.

Öltözéked feltétlenül legyen kényelmes, könnyen tudj benne mozogni. A cipőd tartsa a bokád, mert itt nem aszfalton folyik a harc.

A harc előtt, ahogy megkapjátok a felszerelést, elmagyarázzuk annak használatát, és körbevezetünk a pályán.

A játékmester mindvégig figyelemmel kíséri a játékot. A problémákkal kérdésekkel bármikor fordulhattok hozzá.

A játékmester a helyszínen ismerteti a különböző játékmódokat, amik közül választhattok, de a saját ötleteiteket is kivitelezhetitek.

Több éves működésünk, nemzetközi rendezvényeink, versenytapasztalataink, és a nagy volumenű játékokon való részvételeink, az ország legnagyobb szervezőivel való konzultációk segítettek abban, hogy mára eljussunk a paintballos rendezvények szervezésében, illetve a pályák kialakításában az országos átlagot meghaladó szintre.

Nekünk számít az, hogy minden játékos pozitív élményekkel távozzon tőlünk, és ezért igyekszünk a játékokat, szabályokat, kiszolgálást az igényekhez igazítani.

ÁRAINK

A szennai és a toponári pályánkon legfeljebb 30-an játszhatnak egyszerre, ha nagyobb létszámra lenne igény, egyeztess velünk.

Pálya – és felszerelésbérlés ára (tartalmazza az egész napos pályafoglalást, markert, maszkot, és korlátlan gázutánpótlást, valamint a hölgyeknek mellvédőt, a ruházat bérlésének díját nem tartalmazza):

SZENNA: 14 főig a pálya-, és felszerelésbérlés ára 42.000 Ft/csapat. 14 főnél magasabb létszám esetén 3000 Ft/fő a pálya-, és a felszerelésbérlés ára.

KAPOSVÁR-TOPONÁR: 14 főig a pálya-, és felszerelésbérlés ára 49.000 Ft/csapat. 14 főnél magasabb létszám esetén 3500 Ft/fő a pálya-, és a felszerelésbérlés ára.

A fenti összegek alapesetben 4 óra pálya- és felszerelésbérlésre jogosítanak fel. 14 főnél nagyobb játékoslétszám esetén a 4 óra játékidő megegyezés alapján tovább bővíthető (keress minket ez ügyben). A 4 órába az eligazítást, és a beöltözés idejét nem számítjuk bele, ezért a tervezett játékkezdési időnél célszerű egy órával korábban érkezni.

Igény esetén a ruházat bérlése 1000 Ft/fő.

A festékgolyó ára 15 Ft/db.

A játékszervezőnek (aki felveszi velünk a kapcsolatot, összeszervezi a játékosokat, lefoglalja a pályát) 14 fős, vagy annál nagyobb játékos létszám esetén 500 festéklőszert adunk ajándékba.

Az árváltozás jogát fenntartjuk. Az aktuális árakról, illetve felmerülő költségekről minden esetben, előzetes egyeztetés során pontos tájékoztatást adunk.

JELENTKEZÉS

Tudnivalók a jelentkezéshez:

naptárban még szabad időpontokra lehet jelentkezni.

A szennai és a toponári pályánkon legfeljebb 30-an játszhatnak egyszerre, ha nagyobb létszámra lenne igény, egyeztess velünk.

Legkorábban 9 órától lehet elkezdeni a játékot, ami az eligazítást és a beöltözést követően akár 4 órán át, vagy 15 főnél nagyobb létszám esetén, megállapodás szerint, akár annál több órán át tarthat.

14 év alattiak nem vehetnek részt a játékban.
14-18 éves korosztály részére szülői/gondviselői írásos hozzájárulás szükséges. Az ehhez szükséges formanyomtatvány itt tölthető le: Nyilatkozat letöltése

Foglaló:

Az időpont foglalások komolyságának érdekében foglalási díjként 10.000 Forint befizetését kérjük teljesíteni. A foglalást csak ezen teljesítés után áll módunkban regisztrálni.

A foglaló összege beleszámít a pálya és felszerelés bérleti díjba. Kizárólag akkor áll módunkban a foglalót visszafizetni, ha a szélsőséges időjárás (játékidő alatti folyamatos esőzés) miatt a játék lehetetlenné, élvezhetetlenné válik.

A befizetés kétféle módon történhet:

– Személyesen, egyeztetett helyen és időben, átvételi elismervény ellenében.

– Banki átutalással, e-mailben kérheted el a számlaszámot.

PÁLYÁINK

Szenna – Woodland Bunker

A szennai pályáink GPS koordinátái:
N 46° 18′ 44.9″, E 17° 44′ 25.8″

Kimondottan paintball és lézerharc játékokra kialakított, több mint 7000 négyzetméteres pálya, épített és természetes fedezékekkel. Építésekor kimondottan ügyeltünk arra, hogy igazán pörgős, és felejthetetlen játékélményt nyújtson minden résztvevőnek. Bunkerek, lövészárkok, lövész tornyok, faházak, föld-alatti folyosók és különböző lőállások teszik felejthetetlenné, és valósághűvé a harcokat. A pálya központi részét egy földbe épített bunker jelenti, ahova csak föld-alatti folyosókon lehet bejutni, de a lövészárok rendszerben meg is lehet kerülni. A pihenő épületünk fűthető, így a hűvösebb időben sem kell fázni két játék közötti szünet alatt.

Kaposvár-Toponár – Military House

A kaposvár-toponári pályánk GPS koordinátái:
46° 24′ 7″ N 17° 49′ 44.1″ E

A Military House pálya egy nagy, 600 négyzetméteres egykori mezőgazdasági épületből, és a mellette lévő közel 5000 négyzetméteres kültéri részből áll. Az épületet és a kinti területet is beépítettük fedezékekkel, és különböző lőállásokkal. Eső esetén is használható a pálya, mivel a fedett részt úgy alakítottuk ki, hogy akár nagyobb létszámmal, önállóan is jól játszható legyen az épületharc, így a játékot nem befolyásolja az időjárás.

Szenna – Danger Hill

A szennai pályáink GPS koordinátái:
N 46° 18′ 44.9″, E 17° 44′ 25.8″

Meglehetősen nagy,18900 négyzetméteres kalandos, kiépített pálya. A területe kb. egyharmad részét egy nagy domb teszi ki aminek a tetején, oldalán, és alján lövészárkok, illetve különböző lőállások rendszere helyezkedik el. A domb és a völgy között 35 méter a szintkülönbség, a meredeksége pedig átlagosan 45-50 %-os. A völgyben a kisebb nagyobb fás csoportok, hosszú lövészárkok, és a különböző épített és természetes fedezékek valóságos harctérre emlékeztetnek. Az álcázás, rejtőzködés és a dinamikus játék is nagy jelentőséggel bír a pályán. A völgy aljából indulva el lehet foglalni vagy éppen meg lehet védeni a dombon kialakított támaszpontot, de vele párhuzamosan is folyhat a csata, más- más kezdési pontokkal, és küldetésekkel.

FELSZERELÉS

Fontos: Ha önnek szemüveget kell viselnie, és van rá lehetősége, úgy hozzon magával kontaktlencsét!

A szemüveg lencséje hamar bepárásodik a maszk mögött, és a viselése is körülményes lehet.