Lefelé görgetve minden fontos információ megtalálható a paintball játékról. 

Használd a naptárunkat a megfelelő szabad időpont kiválasztásához, és foglald le telefonon, vagy e-mailen!
Egy adott napra vagy órára pontosan az érvényes foglalásokat jelöljük a naptárban.

Ha egy időpontra bejegyzésre került már egy foglalás egy játékfajtával (paintball/airsoft/lézerharc) akkor arra az időpontra, olyan a játékra nem tudunk több jelentkezést fogadni, de másikkal igen. Például: ha paintballra lefoglalnak egy pályát, akkor egy másik pályánkra lehet még jelentkezni lézerharcra vagy airsoftra akár ugyanarra az időpontra is.

Érdemes elolvasni a foglalások leírását, lényeges információt tartalmazhatnak.

BEMUTATKOZÁS

Igazi harci élményt ígér a pályánk, és az azon folyó lézarharc játék. A játékon résztvevők nem kerülnek fizikai kontaktusba egymással, így mondhatjuk, hogy még egy kidobós játékban is több a veszélyforrás, mint a lézerharcaban.

Professzionális okos eszközöket használunk, így a hang- és fényeffektusok még izgalmasabbá teszik a játék élményét.

A lézerfegyver infra tartományban működik, ezért nem kell hozzá semmiféle védőfelszerelés, ami korlátozná a látást, vagy a mozgást. 

Sem a játékosokat, sem a közelben tartózkodókat nem fenyegeti a lövésekből adódó sérülésveszély. Szinte akárhol, védőháló nélkül szabadon játszható családi napokon, céges rendezvényeken, fesztiválokon, bármilyen csapatépítő tréningen, de legfőképpen a szennai military pályánkon.

KOROSZTÁLY! Gyakorlatilag minden korosztály örömét lelheti a lézer harcban, aki elbírja az 1kg súlyú felszerelést. A játék 7 éves kortól játszható, ám 14 év alatti játékosok esetén szülői jelenlét szükséges! 14-18 éves játékosok szülői írásos engedéllyel vehetnek részt a játékon. 

Többféle játékmódot kínálunk, amit a kimondottan ehez a fajta laser tag felszereléshez gyártott kiegészítők biztosítanak. Így a játék szinte azonos a számítógépeken játszható akció játékokkal, azzal a lényeges különbséggel, hogy a játékosok jelentős fizikai igénybevételnek teszik ki magukat, vagyis sportolva játszhatják az akciójátékokat.

Vezeték nélkül csatlakoztatható a fejpánt a lézerpuska, hogy a mozgást semmi ne gátolja a játék közben.

A találatokat, lövéseket, effekteket beépített mikrofon, rezgés, és fényjelek jelzik.

Ha szeretnéd kipróbálni magad egy igazi harcban, kamatoztatni szeretnéd a számítógépen szerzett tapasztalatokat a valóságban, szereted az akciót, kalandot, sportot, akkor ki kell próbálnod a Zselic Paintball & Laser Tag által szervezett lézerharc játékot, az élmény garantált!

Egy óra játékidő kb. 45 perc aktív játékot jelent. Ez nagyban függ a csapat aktivitásától.

ÁRAINK - LASER TAG

Óránkénti lebontású fix csomagáraink vannak, ami azt jelenti, hogy a játékra akár 4 fő jelentkezik, akár 12 fő, az ár ugyanannyi.

Ebből adódóan nem kell kétségbe esni, ha például lecsökken a csapat létszáma közvetlenül a játék előtt, mert úgyis meg tudjuk tartani a játékot.

Szenna:
1 óra : 45.000 Ft
2 óra : 69.000 Ft
3 óra : 82.000 Ft

Kaposvár-Toponár:
1 óra : 51.000 Ft
2 óra : 75.000 Ft
3 óra : 88.000 Ft

Minden további megkezdett óra 1500 Ft/fő.
A fenti árak fedezik a fejpánt, a lézerpuska, és a pálya bérleti díját (a ruházatét nem).
Igény esetén lehetőséget biztosítunk ruházat bérlésére is: 1000 Ft/fő.
Egyéb költsége nincs a játéknak, így előre meg lehet tervezni a lézerharccal járó kiadásokat.

laser harcos

FOGLALÓ

A jelentkezést, csak a pályafoglalói díj teljesítése után áll módunkban elfogadni. Ennek összege a lefoglalni kívánt órák számától függ, óránként 10.000 HUF. A pályafoglalói díj kifizetése történhet személyesen, vagy átutalással.

A foglaló összege beleszámít a pálya és felszerelés bérleti díjba. Kizárólag akkor áll módunkban a foglalót visszafizetni, ha a szélsőséges időjárás (játékidő alatti folyamatos esőzés) miatt a játék lehetetlenné, élvezhetetlenné válna.

A foglaláshoz meg kell adni a tervezett játék időpontját (az érkezés időpontja, lefoglalni kívánt órák száma).

ÁRAINK KITELEPÜLÉS ESETÉN

Kitelepülés során vállaljuk 12 db felszerelés biztosítását, a játék lebonyolítását, az eligazítást, játékszabályok ismertetését, a laser tag felszerelés bemutatását és a játékvezetést, és igény esetén a játékhoz szükséges ruházat biztosítását.

A játékra alkalmas területet a megrendelőnek kell biztosítania.

A részletekért egyeztessen velünk a zselicpaintball@gmail.com e-mail címen.

Választható csomagjaink:

I. CSOMAG
Zártkörű rendezvény pl. tábor,  céges csapatépítő.

II. CSOMAG
Nyilvános rendezvény pl. falunap.

EGYÉB IGÉNYELHETŐ SZOLGÁLTATÁSOK: 

Fedezékek telepítése: 40.000 Ft. A fedezékek felépítéséhez, elhelyezéséhez 30-45 perc szükséges.

Kiszállási díj:
– Somogy Vármegyében a kiszállás ingyenes. 
– A dél-dunántúli régióban a kiszállási díj 15.000 Ft.
– A nyugat-dunántúli, közép-dunántúli, közép-magyarországi, dél-alföldi régiókban a kiszállási díj 30.000 Ft.
– Az észak-magyarországi, észak-alföldi régiókban a kiszállási díj 45.000 Ft.

Az árváltozás jogát fenntartjuk. Az aktuális árakról, illetve felmerülő költségekről minden esetben, előzetes egyeztetés során pontos tájékoztatást adunk.

JELENTKEZÉS

Tudnivalók a jelentkezéshez:

Maximálisan 12 fő lehet egyszerre a pályán, mert 12 db lézerharc felszerelést tudunk biztosítani. Ennél nagyobb létszám esetén több csapatot alakítunk ki.

naptárban még szabad időpontokra lehet jelentkezni.

KOROSZTÁLY

Gyakorlatilag minden korosztály örömét lelheti a lézer harcban, aki elbírja az 1kg súlyú felszerelést. A játék 7 éves kortól játszható, ám 14 év alatti játékosok esetén szülői jelenlét szükséges! 14-18 éves játékosok szülői írásos engedéllyel vehetnek részt a játékon.

Itt tölthető le a szülői engedély formanyomtatvány: Nyilatkozat letöltése

PÁLYÁINK

Szenna – Woodland Bunker

A szennai pályáink GPS koordinátái:
N 46° 18′ 44.9″, E 17° 44′ 25.8″

Kimondottan paintball és lézerharc játékokra kialakított, több mint 7000 négyzetméteres pálya, épített és természetes fedezékekkel. Építésekor kimondottan ügyeltünk arra, hogy igazán pörgős, és felejthetetlen játékélményt nyújtson minden résztvevőnek. Bunkerek, lövészárkok, lövész tornyok, faházak, föld-alatti folyosók és különböző lőállások teszik felejthetetlenné, és valósághűvé a harcokat. A pálya központi részét egy földbe épített bunker jelenti, ahova csak föld-alatti folyosókon lehet bejutni, de a lövészárok rendszerben meg is lehet kerülni. A pihenő épületünk fűthető, így a hűvösebb időben sem kell fázni két játék közötti szünet alatt.

Kaposvár-Toponár – Military House

A kaposvár-toponári pályánk GPS koordinátái:
46° 24′ 7″ N 17° 49′ 44.1″ E

A Military House pálya egy nagy, 600 négyzetméteres egykori mezőgazdasági épületből, és a mellette lévő közel 5000 négyzetméteres kültéri részből áll. Az épületet és a kinti területet is beépítettük fedezékekkel, és különböző lőállásokkal. Eső esetén is használható a pálya, mivel a fedett részt úgy alakítottuk ki, hogy akár nagyobb létszámmal, önállóan is jól játszható legyen az épületharc, így a játékot nem befolyásolja az időjárás.

Szenna – Danger Hill

A szennai pályáink GPS koordinátái:
N 46° 18′ 44.9″, E 17° 44′ 25.8″

Meglehetősen nagy,18900 négyzetméteres kalandos, kiépített pálya. A területe kb. egyharmad részét egy nagy domb teszi ki aminek a tetején, oldalán, és alján lövészárkok, illetve különböző lőállások rendszere helyezkedik el. A domb és a völgy között 35 méter a szintkülönbség, a meredeksége pedig átlagosan 45-50 %-os. A völgyben a kisebb nagyobb fás csoportok, hosszú lövészárkok, és a különböző épített és természetes fedezékek valóságos harctérre emlékeztetnek. Az álcázás, rejtőzködés és a dinamikus játék is nagy jelentőséggel bír a pályán. A völgy aljából indulva el lehet foglalni vagy éppen meg lehet védeni a dombon kialakított támaszpontot, de vele párhuzamosan is folyhat a csata, más- más kezdési pontokkal, és küldetésekkel.

FELSZERELÉS