Lefelé görgetve minden fontos információ megtalálható a paintball játékról. 

Használd a naptárunkat a megfelelő szabad időpont kiválasztásához, és foglald le telefonon, vagy e-mailen!
Egy adott napra vagy órára pontosan az érvényes foglalásokat jelöljük a naptárban.

Ha egy időpontra bejegyzésre került már egy foglalás egy játékfajtával (paintball/airsoft/lézerharc) akkor arra az időpontra, olyan a játékra nem tudunk több jelentkezést fogadni, de másikkal igen. Például: ha paintballra lefoglalnak egy pályát, akkor egy másik pályánkra lehet még jelentkezni lézerharcra vagy airsoftra akár ugyanarra az időpontra is.

Érdemes elolvasni a foglalások leírását, lényeges információt tartalmazhatnak.

A pályáinkon kétféle módon szervezhető airsoft játék.

  1. Az egyik lehetőség, amikor a csapat tőlünk bérli a felszerelést, és komplex szolgáltatást nyújtunk játékvezetéssel, játéktervekkel, a játék menetének folyamatos irányításával. 
  2. A másik lehetőség, amikor saját felszereléssel érkezik a csapat, és csak a pályát bérlik tőlünk, mi pedig a megbeszélt időre kinyitjuk a kapuinkat, és biztosítjuk a területet.

1. AIRSOFT BÉRFELSZERELÉSSEL:

Komplex szolgáltatást nyújtunk, ami azt jelenti, hogy folyamatosan kontroll alatt tartjuk a játék menetét. Ez kezdődik a játékszabályok és a pálya ismertetésével, játékmódok bemutatásával, folytatódik a játék elindításával, vezetésével, a csapat igényeihez igazított játékok variációinak alkalmazásával, a felszerelés ellenőrzésével, maszkok törlésével.

Kiváló minőségű felszerelést biztosítunk, valódi fegyverek fém és műanyag ötvözetű replikáit, amik sorozatlövésre alkalmasak. Pontosak, akár 40 méterről is célba találhatsz velük. A találat nem hagy festékfoltot, mint a paintball golyó, hanem itt a műanyag lövedék okozta ütés jelzi, hogy kilőttek. Nem kell tőle félni, nem fog fájni.

Áraink

Alapdíj:

Szenna: 66.000 Ft / csapat (12 fő összlétszám esetén ez azt jelenti, hogy 5.500 Ft/fő, 10 fő összlétszám esetén pedig 6.600 Ft, stb…).

Kaposvár – Toponár: 72.000 Ft / csapat.

Az alapdíj tartalmazza:

  • maximum 12 db. airsoft fegyver bérleti díját
  • arcvédő maszkok bérleti díját
  • a csapat részére összesen 12.000 db. airsoft golyót
  • 4 óra pályahasználatot. A 4 óra az első játék kezdetétől számít, tehát az eligazítás, és pályabejárás időtartama nem számít bele a 4 órás időtartamba.

A ruházat bérlése nem kötelező, de lehetőséget biztosítunk rá. A ruházat bérleti díja 1000 Ft/fő. Ezt az igényt a foglaláskor kérem jelezni.

A csomagban szereplő airsoft golyón túl, a további BB golyók ára 2 Ft/db.

Megéri hozzánk játékot szervezni, hiszen a játékszervezőnek, megtartott játék esetén, 300 Ft jutalékot fizetünk minden fizető játékos után.

2. AIRSOFT SAJÁT FELSZERELÉSSEL:

A saját felszereléssel érkező csapatoknak külön díjszabásunk van. Ezek az árak csak a pálya bérleti díját tartalmazzák azaz, hogy a megbeszélt időpontra kinyitjuk pályát, és biztosítjuk a területet a játékra. A játék irányításában ilyen esetben nem veszünk részt.

Amennyiben ilyen esetben szükség lenne bérfelszerelés biztosítására, mert nincs mindenkinek saját felszerelése a csapatból, keress minket telefonon vagy e-mailen.

Bérleti díj:

Szennai pályáink:

10 fős, vagy annál kisebb csapat részére maximum 4 óra időtartamra 40.000 Ft / csapat.

11-30 fős létszám esetén maximum 6 óra időtartam 3500 Ft / fő.

30 főnél nagyobb létszám esetén maximum 8 óra időtartamra 3000 Ft / fő.

Kaposvár-Toponár Military House pálya:

Az árak vonatkozásában vedd fel velünk a kapcsolatot.

Éjszakai játékra is biztosítunk lehetőséget. A szennai Woodland Bunker pályán több reflektor és led fényforrás biztosítja a terep megvilágítását, a többi pályánkon a pihenő helységben akkumulátoros led fényforrást használunk.
Éjszakai játékra kérd egyedi árajánlatunkat!

JELENTKEZÉS

Emailen vagy telefonon lehet lefoglalni a pályát a naptárban még szabad időpontokra.

14 év alattiak nem vehetnek részt a játékban.
14-18 éves korosztály részére szülői/gondviselői írásos hozzájárulás szükséges. Az ehhez szükséges formanyomtatvány itt tölthető le: Nyilatkozat letöltése

E-mail: zselicpaintball@gmail.com

Tel.: (HUN) +36 70/ 2923346

A foglalást csak pályafoglalói díj teljesítése után tudjuk regisztrálni.
A pályafoglalói díj 8.000 Ft amit banki átutalással, vagy személyesen lehet teljesíteni.
Banki átutaláshoz kérésre emailen küldjük a számlaszámot.

PÁLYÁINK

Szenna - Woodland Bunker

A szennai pályáink GPS koordinátái:
N 46° 18′ 44.9″, E 17° 44′ 25.8″

Kimondottan paintball és lézerharc játékokra kialakított, több mint 7000 négyzetméteres pálya, épített és természetes fedezékekkel. Építésekor kimondottan ügyeltünk arra, hogy igazán pörgős, és felejthetetlen játékélményt nyújtson minden résztvevőnek. Bunkerek, lövészárkok, lövész tornyok, faházak, föld-alatti folyosók és különböző lőállások teszik felejthetetlenné, és valósághűvé a harcokat. A pálya központi részét egy földbe épített bunker jelenti, ahova csak föld-alatti folyosókon lehet bejutni, de a lövészárok rendszerben meg is lehet kerülni. A pihenő épületünk fűthető, így a hűvösebb időben sem kell fázni két játék közötti szünet alatt.

Kaposvár-Toponár – Military House

A kaposvár-toponári pályánk GPS koordinátái:
46° 24′ 7″ N 17° 49′ 44.1″ E

A Military House pálya egy nagy, 600 négyzetméteres egykori mezőgazdasági épületből, és a mellette lévő közel 5000 négyzetméteres kültéri részből áll. Az épületet és a kinti területet is beépítettük fedezékekkel, és különböző lőállásokkal. Eső esetén is használható a pálya, mivel a fedett részt úgy alakítottuk ki, hogy akár nagyobb létszámmal, önállóan is jól játszható legyen az épületharc, így a játékot nem befolyásolja az időjárás.

Szenna – Danger Hill

A szennai pályáink GPS koordinátái:
N 46° 18′ 44.9″, E 17° 44′ 25.8″

Meglehetősen nagy,18900 négyzetméteres kalandos, kiépített pálya. A területe kb. egyharmad részét egy nagy domb teszi ki aminek a tetején, oldalán, és alján lövészárkok, illetve különböző lőállások rendszere helyezkedik el. A domb és a völgy között 35 méter a szintkülönbség, a meredeksége pedig átlagosan 45-50 %-os. A völgyben a kisebb nagyobb fás csoportok, hosszú lövészárkok, és a különböző épített és természetes fedezékek valóságos harctérre emlékeztetnek. Az álcázás, rejtőzködés és a dinamikus játék is nagy jelentőséggel bír a pályán. A völgy aljából indulva el lehet foglalni vagy éppen meg lehet védeni a dombon kialakított támaszpontot, de vele párhuzamosan is folyhat a csata, más- más kezdési pontokkal, és küldetésekkel.

FELSZERELÉS

Fontos: Ha önnek szemüveget kell viselnie, és van rá lehetősége, úgy hozzon magával kontaktlencsét!

A szemüveg lencséje hamar bepárásodik a maszk mögött, és a viselése is körülményes lehet.