Lefelé görgetve minden fontos információ megtalálható a paintball játékról. 

Használd a naptárunkat a megfelelő szabad időpont kiválasztásához, és foglald le telefonon, vagy e-mailen!
Egy adott napra vagy órára pontosan az érvényes foglalásokat jelöljük a naptárban.

Ha egy időpontra bejegyzésre került már egy foglalás egy játékfajtával (paintball/airsoft/lézerharc) akkor arra az időpontra, olyan a játékra nem tudunk több jelentkezést fogadni, de másikkal igen. Például: ha paintballra lefoglalnak egy pályát, akkor egy másik pályánkra lehet még jelentkezni lézerharcra vagy airsoftra akár ugyanarra az időpontra is.

Érdemes elolvasni a foglalások leírását, lényeges információt tartalmazhatnak.

Komplex szolgáltatást nyújtunk, ami azt jelenti, hogy folyamatosan kontroll alatt tartjuk a játék menetét. Ez kezdődik a játékszabályok és a pálya ismertetésével, játékmódok bemutatásával, folytatódik a játék elindításával, vezetésével, a csapat igényeihez igazított játékok variációinak alkalmazásával, a felszerelés ellenőrzésével, maszkok törlésével.

Kiváló minőségű felszerelést biztosítunk (maximum 16 db felszerelést tudunk kiadni), valódi fegyverek fém és műanyag ötvözetű replikáit, amik sorozatlövésre alkalmasak. Pontosak, akár 40 méterről is célba találhatsz velük. A találat nem hagy festékfoltot, mint a paintball golyó, hanem itt a műanyag lövedék okozta ütés jelzi, hogy kilőttek. Nem kell tőle félni, nem fog fájni.

Pályáinkon kizárólag BIO BB használható!

Áraink

Alapdíj:
Szenna: 14 fő létszámig 56.000 Ft / csapat (ez azt jelenti, hogy pl. 14 fő összlétszám esetén 4.000 Ft/fő, 10 fő összlétszám esetén pedig 5.600 Ft, stb…) a pályabérleti díj. 14 fő létszám felett 4000 Ft/fő.

Kaposvár – Toponár: 14 fő létszámig 62.000 Ft / csapat. 14 fő létszám felett 4500 Ft/fő.

Az alapdíj tartalmazza:

  • 4 óra pályahasználatot. 18 fő, vagy annál nagyobb létszám esetén a játékidő 6 óráig bővíthető.
  • Játékvezetést, a játék folyamatos kontroll alatt tartását.
  • A játékhoz szükséges eszközök pl. zászlók és egyéb játékelemek biztosítását.

Felszerelés bérlése 4500 Ft/fő.
Ennek tartalma: airsoft fegyver replika, tár, védő maszk, 1000 db. BB golyó

A ruházat bérlése nem kötelező, de lehetőséget biztosítunk rá. A ruházat bérleti díja 1000 Ft/fő. Ezt az igényt a foglaláskor kérjük jelezni.

A csomagban szereplő airsoft golyón túl, a további BB golyók vásárlására is van lehetőség.

Megéri hozzánk játékot szervezni, hiszen a játékszervezőnek, megtartott játék esetén, 300 Ft jutalékot fizetünk minden fizető játékos után.

JELENTKEZÉS

Emailen vagy telefonon lehet lefoglalni a pályát a naptárban még szabad időpontokra.

14 év alattiak nem vehetnek részt a játékban.
14-18 éves korosztály részére szülői/gondviselői írásos hozzájárulás szükséges. Az ehhez szükséges formanyomtatvány itt tölthető le: Nyilatkozat letöltése

E-mail: zselicpaintball@gmail.com

Tel.: (HUN) +36 70/ 2923346

A foglalást csak pályafoglalói díj teljesítése után tudjuk regisztrálni.
A pályafoglalói díj 10.000 Ft amit banki átutalással, vagy személyesen lehet teljesíteni.
Banki átutaláshoz kérésre emailen küldjük a számlaszámot.

PÁLYÁINK

Szenna - Woodland Bunker

A szennai pályáink GPS koordinátái:
N 46° 18′ 44.9″, E 17° 44′ 25.8″

Kimondottan paintball és lézerharc játékokra kialakított, több mint 7000 négyzetméteres pálya, épített és természetes fedezékekkel. Építésekor kimondottan ügyeltünk arra, hogy igazán pörgős, és felejthetetlen játékélményt nyújtson minden résztvevőnek. Bunkerek, lövészárkok, lövész tornyok, faházak, föld-alatti folyosók és különböző lőállások teszik felejthetetlenné, és valósághűvé a harcokat. A pálya központi részét egy földbe épített bunker jelenti, ahova csak föld-alatti folyosókon lehet bejutni, de a lövészárok rendszerben meg is lehet kerülni. A pihenő épületünk fűthető, így a hűvösebb időben sem kell fázni két játék közötti szünet alatt.

Kaposvár-Toponár – Military House

A kaposvár-toponári pályánk GPS koordinátái:
46° 24′ 7″ N 17° 49′ 44.1″ E

A Military House pálya egy nagy, 600 négyzetméteres egykori mezőgazdasági épületből, és a mellette lévő közel 5000 négyzetméteres kültéri részből áll. Az épületet és a kinti területet is beépítettük fedezékekkel, és különböző lőállásokkal. Eső esetén is használható a pálya, mivel a fedett részt úgy alakítottuk ki, hogy akár nagyobb létszámmal, önállóan is jól játszható legyen az épületharc, így a játékot nem befolyásolja az időjárás.

Szenna – Danger Hill

A szennai pályáink GPS koordinátái:
N 46° 18′ 44.9″, E 17° 44′ 25.8″

Meglehetősen nagy,18900 négyzetméteres kalandos, kiépített pálya. A területe kb. egyharmad részét egy nagy domb teszi ki aminek a tetején, oldalán, és alján lövészárkok, illetve különböző lőállások rendszere helyezkedik el. A domb és a völgy között 35 méter a szintkülönbség, a meredeksége pedig átlagosan 45-50 %-os. A völgyben a kisebb nagyobb fás csoportok, hosszú lövészárkok, és a különböző épített és természetes fedezékek valóságos harctérre emlékeztetnek. Az álcázás, rejtőzködés és a dinamikus játék is nagy jelentőséggel bír a pályán. A völgy aljából indulva el lehet foglalni vagy éppen meg lehet védeni a dombon kialakított támaszpontot, de vele párhuzamosan is folyhat a csata, más- más kezdési pontokkal, és küldetésekkel.

FELSZERELÉS

Fontos: Ha önnek szemüveget kell viselnie, és van rá lehetősége, úgy hozzon magával kontaktlencsét!

A szemüveg lencséje hamar bepárásodik a maszk mögött, és a viselése is körülményes lehet.