Soft Paintball / Kölyök Paintball - 9 éves kortól
 

Tovább a kolyokpaintball.hu oldalunkra!

JT SplatMaster SHOTGUN a Zselic Paintball pályán videó

9 éves kortól lehet jelentkezni a paintball egy finomabb, kíméletesebb változatára. Nevezhetjük a hagyományos paintball kistestvérének is, mert eredetinél kicsivel kisebb festékgolyóval játszhatjuk a játékot, a markerek (paintball "puskák") gyengébbek, így a gyermekek, illetve bárki aki tart a paintball okozta fájdalomtól, részt vehet egy festékgolyós harcban, aminek a játékélménye nagy mértékben hasonlít az eredetihez. Egy felejthetetlen buliban lehet részed, ha kipróbálod ezt a fajta játékot, hiszen festékgolyós küzdelem, a mozgás, a taktikázás, a csapatmunka, és olykor az egyéni megvillanások garantálják a paintball élményt.

6-10 fő vehet részt egyszerre a játékban.

A játékidő 2 óra - 3000 Ft/fő. Minden további megkezdett óra + 1000 Ft/fő.

Igény esetén a ruházat bérlése 1000 Ft/fő.

A játékidőbe az eligazítás, szabályismertetés, és pályabejárás ideje nem számít bele.

A festékgolyó ára 8 Ft/db.

10 főnél nagyobb létszám esetén körmérkőzéseket tudunk szervezni, ilyen esetben a 10 felszerelés bérleti díját kell fizetni (az első két óra összesen 30.000, minden további megkezdett óra +10.000 Ft), a költség pedig az összes résztvevő között oszlik el.

 
 
Kezdőlap      |      Pályáink      |      Soft Paintball      |      Áraink      |      Jelentkezés      |      Kapcsolat
Copyright © 2016 zselicpaintball.hu