Zselic Paintball - 14 éves kortól
 

Tovább a zselicpaintball.hu oldalunkra!

32 játékos paintballozhat egyszerre a pályánkon. A paintball a fegyveres harc szimulálása festékfegyverekkel.

Pályától függően, ízelítőt adhat egy igazi harci helyzet minden izgalmából. A Zselic Paintball szennai pályájának építésekor éppen ezért precízen ügyeltünk arra, hogy a fedezékek, lőállások összképe már első ránézésre is egy gyakorlótérre, csatatérre emlékeztessék a játékosokat, ne pedig egy egyszerű, átlagos paintball pályára. A military paintball nem csak abból áll, hogy a csapatok egymással szemben elhelyezkednek, majd a rajtra elkezdődik a célba lövés. Sokkal bonyolultabb a játék.

A pályáink kialakításából adódóan, nagy szükség van egy stratégia kidolgozására, a támadás aprólékos felépítésére, és amikor ez megvan, akkor jöhet csak az akció kivitelezése. Így igazi harci élményben és izgalmakban lehet részük a játékosoknak.

Minden harcos rádöbben arra, hogy egyedül semmi esélye sincs az ütközetben, éppen ezért nagyon fontos, sőt nélkülözhetetlen az összehangolt támadás, a csapatmunka. Ez az egymásra utaltság adja a military paintball erős csapatépítő jellegét.

A pályánk akadályai tökéletesen biztosítják a stratégiák változatosságát, hiszen az állások sokszínűsége lehetőséget nyújt arra, hogy újra és újra más-más támadási-védekezési tervet lehet kidolgozni anélkül, hogy ismételnénk az előzőt.

 
 
Kezdőlap      |      Pályáink      |      Zselic Paintball      |      Áraink      |      Jelentkezés      |      Kapcsolat
Copyright © 2016 zselicpaintball.hu