Pályáink
 

Szenna – Woodland Bunker

Kimondottan paintball és lézerharc játékokra kialakított, több mint 7000 négyzetméteres pálya, épített és természetes fedezékekkel. Építésekor kimondottan ügyeltünk arra, hogy igazán pörgős, és felejthetetlen játékélményt nyújtson minden résztvevőnek. Bunkerek, lövészárkok, lövész tornyok, faházak, föld-alatti folyosók és különböző lőállások teszik felejthetetlenné, és valósághűvé a harcokat. A pálya központi részét egy földbe épített bunker jelenti, ahova csak föld-alatti folyosókon lehet bejutni, de a lövészárok rendszerben meg is lehet kerülni. A pihenő épületünk fűthető, így a hűvösebb időben sem kell fázni két játék közötti szünet alatt.

A szennai pályáink GPS koordinátái:
N 46° 18' 44.9", E 17° 44' 25.8"

Kaposvár-Toponár – Military House

A Military House pálya egy nagy, 600 négyzetméteres egykori mezőgazdasági épületből, és a mellette lévő közel 5000 négyzetméteres kültéri részből áll. Az épületet és a kinti területet is beépítettük fedezékekkel, és különböző lőállásokkal. Eső esetén is használható a pálya, mivel a fedett részt úgy alakítottuk ki, hogy akár nagyobb létszámmal, önállóan is jól játszható legyen az épületharc, így a játékot nem befolyásolja az időjárás.

A kaposvár-toponári pályánk GPS koordinátái:
N 46° 24' 05.7" E 17° 49' 45,6"

Szenna – Danger Hill

Meglehetősen nagy,18900 négyzetméteres kalandos, kiépített pálya. A területe kb. egyharmad részét egy nagy domb teszi ki aminek a tetején, oldalán, és alján lövészárkok, illetve különböző lőállások rendszere helyezkedik el. A domb és a völgy között 35 méter a szintkülönbség, a meredeksége pedig átlagosan 45-50 %-os. A völgyben a kisebb nagyobb fás csoportok, hosszú lövészárkok, és a különböző épített és természetes fedezékek valóságos harctérre emlékeztetnek. Az álcázás, rejtőzködés és a dinamikus játék is nagy jelentőséggel bír a pályán. A völgy aljából indulva el lehet foglalni vagy éppen meg lehet védeni a dombon kialakított támaszpontot, de vele párhuzamosan is folyhat a csata, más- más kezdési pontokkal, és küldetésekkel.

A szennai pályáink GPS koordinátái:
N 46° 18' 44.9", E 17° 44' 25.8"


Térképek

Szennai pálya

Kaposvár-toponári pálya

 
 
Kezdőlap      |      Pályáink      |      Zselic Paintball      |      Áraink      |      Jelentkezés      |      Kapcsolat
Copyright © 2016 zselicpaintball.hu