Jelentkezés
 

Tudnivalók a jelentkezéshez:

Maximálisan 12 fő lehet egyszerre a pályán, mert 12 db lézerharc felszerelést tudunk biztosítani. Ennél nagyobb létszám esetén több csapatot alakítunk ki.

A naptárban még szabad időpontokra lehet jelentkezni.

KOROSZTÁLY

Gyakorlatilag minden korosztály örömét lelheti a lézer harcban, aki elbírja az 1kg súlyú felszerelést. A játék 7 éves kortól játszható, ám 14 év alatti játékosok esetén szülői jelenlét szükséges! 14-18 éves játékosok szülői írásos engedéllyel vehetnek részt a játékon.

FOGLALÓ

A jelentkezést, csak a pályafoglalói díj teljesítése után áll módunkban elfogadni. Ennek összege a lefoglalni kívánt órák számától függ, óránként 5000 HUF. A pályafoglalói díj kifizetése történhet személyesen, vagy átutalással. A foglaló összege beleszámít a pálya és felszerelés bérleti díjba. Kizárólag akkor áll módunkban a foglalót visszafizetni, ha a szélsőséges időjárás (játékidő alatti folyamatos esőzés) miatt a játék lehetetlenné, élvezhetetlenné válna. A foglaláshoz meg kell adni a tervezett játék időpontját (az érkezés időpontja, lefoglalni kívánt órák száma).

 
 
Kezdőlap      |      Pályáink      |      Zselic Paintball      |      Áraink      |      Jelentkezés      |      Kapcsolat
Copyright © 2016 zselicpaintball.hu