Bemutatkozás
 
2018.06.01.

Igazi harci élményt ígér a pályánk, és az azon folyó lézarharc játék. A játékon résztvevők nem kerülnek fizikai kontaktusba egymással, így mondhatjuk, hogy még egy kidobós játékban is több a veszélyforrás, mint a lézerharcaban.

A hang- és fényeffektusok még izgalmasabbá teszik a játék élményét.

A lézerfegyver infra tartományban működik, ezért nem kell hozzá semmiféle védőfelszerelés, ami korlátozná a látást, vagy a mozgást.

Sem a játékosokat, sem a közelben tartózkodókat nem fenyegeti a lövésekből adódó sérülésveszély. Szinte akárhol, védőháló nélkül szabadon játszható családi napokon, céges rendezvényeken, fesztiválokon, bármilyen csapatépítő tréningen, de legfőképpen a szennai military pályánkon.

KOROSZTÁLY! Gyakorlatilag minden korosztály örömét lelheti a lézer harcban, aki elbírja az 1kg súlyú felszerelést. A játék 7 éves kortól játszható, ám 14 év alatti játékosok esetén szülői jelenlét szükséges! 14-18 éves játékosok szülői írásos engedéllyel vehetnek részt a játékon.

Többféle játékmódot kínálunk, amit a kimondottan ehez a fajta laser tag felszereléshez gyártott kiegészítők biztosítanak. Így a játék szinte azonos a számítógépeken játszható akció játékokkal, azzal a lényeges különbséggel, hogy a játékosok jelentős fizikai igénybevételnek teszik ki magukat, vagyis sportolva játszhatják az akciójátékokat.

Vezeték nélkül csatlakoztatható a fejpánt a lézerpuska, hogy a mozgást semmi ne gátolja a játék közben.

A találatokat, lövéseket, effekteket beépített mikrofon, rezgés, és fényjelek jelzik.

Ha szeretnéd kipróbálni magad egy igazi harcban, kamatoztatni szeretnéd a számítógépen szerzett tapasztalatokat a valóságban, szereted az akciót, kalandot, sportot, akkor ki kell próbálnod a Zselic Paintball & Laser Tag által szervezett lézerharc játékot, az élmény garantált!

Egy óra játékidő kb. 45 perc aktív játékot jelent. Ez nagyban függ a csapat aktivitásától.

 
 
Kezdőlap      |      Pályáink      |      Zselic Paintball      |      Áraink      |      Jelentkezés      |      Kapcsolat
Copyright © 2016 zselicpaintball.hu