Játékszervezőknek
 

A foglalót, amennyiben a játék megrendezésre kerül, vagy önhibánkból, illetve a szélsőséges időjárás miatt nem tudjuk megrendezni visszaadjuk a befizetőnek, hiszen az csak a játékon való megjelenés biztosítéka, ami visszajár a játék megtartása esetén.


Keress alkalmanként akár bruttó 15.000 Ft-ot azzal, hogy játékosokat szervezel hozzánk!

Elmondom hogyan:

A játékosok felkeresése, összeszervezése, a megfelelő időpont kiválasztása és egyeztetése nehéz feladat, ezért régóta igyekszünk különböző kedvezményekkel támogatni azokat, akik a mi pályáinkat választják, és csapatot, csoportot szerveznek hozzánk egyszeri alkalommal vagy rendszeresen.

A munkájuk elismerését idén konkrétan pénzre váltjuk, mert jutalékként, készpénzben "fizetést" adunk a szervezőnek, hogy ezzel is ösztönözzük a játékszervezést.

Annak a személynek (továbbiakban játékszervező), aki felveszi velünk a kapcsolatot, lefoglalja, foglalózza a pályát, és összeszervezi hozzánk a játékosokat paintball vagy lézerharc rendezvényre, minden megtartott játék után, a játékon résztvevő, fizető játékosok számának megfelelően, fejenként bruttó 500 Ft jutalékot fizetünk. Lézerharc játék esetén maximum 12 fő után tudunk jutalékot fizetni, paintball játékon pedig kérd egyedi ajánlatunkat a maximális létszámra vonatkozólag (akár 30 fő is paintballozhat egyszerre)!

A játékszervezőnek nem kötelező részt venni a játékon, a szervezői díjat (fejenkénti bruttó 500 Ft) akkor is megkapja, ha játszik, illetve akkor is, ha ő csak játékosokat szervezett paintballra vagy lézerharcra, de aktívan nem szeretne részt venni a rendezvényen.

Fontos, hogy csak megtartott játék esetén, a játékon részt vevő fizető játékosok után áll módunkban jutalékot fizetni!

Ha paintball vagy lézerharc játék szervezésén gondolkozol, érdemes figyelembe venni, hogy anyagilag is megéri számodra, hogy minél nagyobb létszámmal, akár rendszeresen szervezz hozzánk csapatot.

Ha felkeltettük az érdeklődésedet, akkor a "Jelentkezés" menüpontban találsz részletes leírást arról, hogy mi a folyamata a játékra jelentkezésnek, pályafoglalásnak; a naptárunkban pedig a szabad időpontokat tekintheted meg, amire be tudsz jelentkezni a csapattal.

Airsoft rendezvény esetén, a fenti feltételekkel, fizető játékosonként 300 Ft jutalékot fizetünk a játékszervezőnek.

Ha kérdésed van, vagy pályát foglalnál, akkor keress minket a zselicpaintball@gmail.com e-mail címen, vagy a +36 70/ 2923346 telefonszámon!

 
 
Kezdőlap      |      Pályáink      |      Soft Paintball      |      Áraink      |      Jelentkezés      |      Kapcsolat
Copyright © 2016 zselicpaintball.hu