Bemutatkozás
 

Vendégeinket kulturált, stílusos pihenőhelységgel várjuk, ami Szennában fűthető is.

A pálya- és felszerelésbérlés az eligazítást, és beöltözést követően 4 óra időtartamra szól. Ennek az időnek az aktív kitöltéséről a játékmester gondoskodik, aki nem hagyja magára a játékosokat, hanem folyamatosan figyelemmel kíséri a játékok menetét, tippeket ad az újabb játékmódokra, amik közül a játékosok választhatnak.

Igazi harci élményt és izgalmakat ígérnek a pályáink. A szennai pályák építésekor a valóságos háborús állásokat és a paintball pályák egyes sajátosságait ötvöztük, gondosan ügyelve az igényességre és a színvonalra. A Kaposvártól 7 km-re lévő több mint 6000m2-es szennai pályánkon egész évben (tavasz, nyár, ősz, tél) hétfőtől vasárnapig várjuk a játékosokat. A hidegtől sem kell tartani, mert a fűthető pihenő kellemes hőmérsékletet biztosít a fáradt harcosoknak. Bunkerekben, lőtoronyban, föld alatti folyosókban, "rókalyukakban", lövészárkokban, faházakban, fás-bokros területen folyik a küzdelem.

Több pályán is tartunk játékokat, így minden játékos kiválaszthatja a hozzá illő terepet, vagy akár mindegyiket a változatos szórakozás kedvéért. A pályák leírásai a "pályáink" menüben olvashatóak.

A paintball a fegyveres harc szimulálása festékfegyverekkel. Pályától függően, ízelítőt adhat egy igazi harci helyzet minden izgalmából. A Zselic Paintball szennai pályáinak építésekor éppen ezért precízen ügyeltünk arra, hogy a fedezékek, lőállások összképe már első ránézésre is egy gyakorlótérre, csatatérre emlékeztessék a játékosokat, ne pedig egy egyszerű, átlagos paintball pályára. A military paintball nem csak abból áll, hogy 8-24 ember egymással szemben elhelyezkedik, majd a rajtra elkezdődik a célba lövés. Sokkal bonyolultabb a játék. A pályáink kialakításából adódóan, nagy szükség van egy stratégia kidolgozására, a támadás aprólékos felépítésére, és amikor ez megvan, akkor jöhet csak az akció kivitelezése. Így igazi harci élményben és izgalmakban lehet részük a játékosoknak. Minden harcos rádöbben arra, hogy egyedül semmi esélye sincs az ütközetben, éppen ezért nagyon fontos, sőt nélkülözhetetlen az összehangolt támadás, a csapatmunka. Ez az egymásra utaltság adja a military paintball erős csapatépítő jellegét. A pályánk akadályai tökéletesen biztosítják a stratégiák változatosságát, hiszen az állások sokszínűsége lehetőséget nyújt arra, hogy újra és újra más-más támadási-védekezési tervet lehet kidolgozni anélkül, hogy ismételnénk az előzőt.

A paintball egy olyan csapatjáték, amiben akkor is összekovácsolódnak a csapattársak, ha a játék előtt még nem is ismerték egymást.

Cégek számára a játékkiváló a csapatépítés céljából. A munkatársak együtt dolgozhatnak ki stratégiákat, együtt vívhatják meg a csatákat, így sokkal szorosabb, közvetlenebb kapcsolat alakulhat ki közöttük. A közös élmény összekovácsolja a csapatokat.

Osztálykirándulás helyszíne is lehet a pálya, hiszen egész nap folyhatnak a harcok.

Öltözéked feltétlenül legyen kényelmes, könnyen tudj benne mozogni. A cipőd tartsa a bokád, mert itt nem aszfalton folyik a harc.

A harc előtt, ahogy megkapjátok a felszerelést, elmagyarázzuk annak használatát, és körbevezetünk a pályán.

A játékmester mindvégig figyelemmel kíséri a játékot. Bármilyen probléma, kérdés felmerül a játék közben, hozzá lehet fordulni.

A különböző játékmódok közül, amiket a játékmester a helyszínen ismertet, vagy amiket ti magatok találtok ki, hoztok magatokkal, tetszés szerint választhattok.

Több éves működésünk, nemzetközi rendezvényeink, versenytapasztalataink, és a nagy volumenű játékokon való részvételeink, az ország legnagyobb szervezőivel való konzultációk segítettek abban, hogy mára eljussunk a paintballos rendezvények szervezésében, illetve a pályák kialakításában az országos átlagot meghaladó szintre. Erre a legjobb bizonyítékot a visszajáró játékosaink jelentik, akiknek igyekszünk folyamatosan a régi megszokott játékmódok, és terepviszonyok mellett mindig újabb, és újabb dolgokkal meglepetéseket okozni! Nekünk számít az, hogy minden játékos pozitív élményekkel távozzon tőlünk, és ezért igyekszünk a játékokat, szabályokat, kiszolgálást az igényekhez igazítani.

 
 
Kezdőlap      |      Pályáink      |      Soft Paintball      |      Áraink      |      Jelentkezés      |      Kapcsolat
Copyright © 2016 zselicpaintball.hu