Áraink - Paintball
 

A szennai és a toponári pályánkon legfeljebb 32-en játszhatnak egyszerre, ha nagyobb létszámra lenne igény, egyeztess velünk.

Pálya - és felszerelésbérlés ára (tartalmazza az egész napos pályafoglalást, markert, maszkot, és korlátlan gázutánpótlást, valamint a hölgyeknek mellvédőt, a ruházat bélrésének díját nem tartalmazza):

SZENNA: 14 főig a pálya-, és felszerelésbérlés ára 42.000 Ft/csapat. 15 főnél magasabb létszám esetén 3000 Ft/fő a pálya-, és a felszerelésbérlés ára.

KAPOSVÁR-TOPONÁR: 14 főig a pálya-, és felszerelésbérlés ára 49.000 Ft/csapat. 15 főnél magasabb létszám esetén 3500 Ft/fő a pálya-, és a felszerelésbérlés ára.

A fenti összegek alapesetben 4 óra pálya- és felszerelésbérlésre jogosítanak fel. 15 főnél nagyobb játékoslétszám esetén a 4 óra játékidő tovább bővíthető, megegyezés alapján (keress minket ez ügyben). A 4 órába az eligazítást, és a beöltözés idejét nem számítjuk bele, ezért a tervezett játékkezdési időnél célszerű egy órával korábban érkezni.

Igény esetén a ruházat bérlése 1000 Ft/fő.

A festéklőszer ára 10 Ft/db.

A játékszervezőnek, megtartott játék esetén, 500 Ft jutalékot fizetünk minden fizető játékos után.

Az árváltozás jogát fenntartjuk. Az aktuális árakról, illetve felmerülő költségekről minden esetben, előzetes egyeztetés során pontos tájékoztatást adunk.Lézerharc árakért katt ide.

 
 
Kezdőlap      |      Pályáink      |      Soft Paintball      |      Áraink      |      Jelentkezés      |      Kapcsolat
Copyright © 2016 zselicpaintball.hu